GSS Novi Grad čestitala Bajram na poseban način: Ovaj zagrljaj Hamzine majke sve govori

Bajram Šerif Mubarek Olsun svim našim prijateljima

10.04.2024. 15:54
  • Podijeli:
Hamza Muminović-66169652ae3e2.webp Foto: FACEBOOK

Hamza Muminović (20), koji je pronađen jučerna području Kiseljaka, nakon što se za njim vodila potraga.

U čestitci za Ramazanski bajram, Gorska služba spašavanja Novi Grad osvrnula se i na to šta njima znači taj posao, naglasivši da "majčin zagrljaj i izraz lica govori hiljadu riječi".

- Bajram Šerif Mubarek Olsun svim našim prijateljima, posebno nam je drago da smo dali doprinos da Bajram u porodici Muminović iz Konjević polja bude sretan, a ovaj majčin zagrljaj i izraz lica govori hiljadu riječi... Mi smo tu zbog naših sugrađana 24/7/365 dana u godini, a naši pripadnici i pripadnice i kolege i kolegice drugih Gorskih službi spašavanja da ovaj Bajram provedu u krugu svojih porodice bez akcija - poručili su iz GSS-a Novi Grad Sarajevo.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()