Građani počastili parking papka u Neumu: "Pa ti parkiraj gdje hoćeš!"

Na automobilu marke VW Golf 6 nalazi se vreća smeća koju su mu istresli na vozilo kako bi ga opomenuli da više ne parkira gdje ne treba

28.08.2023. 18:10
  • Podijeli:
Neum_parking_smece_foto_Instagram Cropped-64ecb9d38c300.webp Foto: Instagram/crnahronikabih

Tokom jučerašnjeg dana građani ali i uposlenici J.P. Komunalno iz Neuma “nagradili” su parking papka koji je parkirao pored kontejnera za odlazanje smeća.

Na automobilu marke VW Golf 6 nalazi se vreća smeća koju su mu istresli na vozilo kako bi ga opomenuli da više ne parkira gdje ne treba. Pored smeća na vozilu, na istom se širi i neugodan miris te će vlasnik vozila sigurno morati više puta oprati automobil kako bi uklonio neugodne mirise sa automobila

“Ovi što kupe smeće tako to rade u Neumu. Kako kupe smeće, isto prosipaju na auto”, kaže očevidac.

 

 

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()