Građani BiH među najvećim pivopijama u Evropi

Po ispijanju alkohola smo vjerovali ili ne na 65. mjestu u svijetu

07.04.2023. 21:04
  • Podijeli:

Radosni događaji proslavljaju se uz čašicu, uz nju se i tuguje kada stignu loše vijesti i to je već odavno dio našeg kulturnog miljea.

Dobro poznato je pitanje domaćina kada dođete u goste „Šte ćete da popijete?“. Naravno tu se ne misli na vodu ili sok, nego na neko žestoko piće. Ukoliko odbijete, mogao bi uslijediti pritisak jer domaćin ima nešto što je čuvao baš za tu priliku.

Za dobru kapljicu mora da se nađe i novca. To izgleda nije problem, jer smo među najvećim pivopijama u Evropi. Po ispijanju alkohola smo vjerovali ili ne na 65. mjestu u svijetu.

Koliko zapravo pijemo i koja su nam omiljena alkoholna pića pogledajte u analizi Danke Savić.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()