Grad Stolac proglasio Dan žalosti u ponedjeljak zbog tragične smrti dvojice mladića

Dvadesetogodišnji mladići su tragično stradali u saobraćajnoj nesreći 11. februara 2024. godine

18.02.2024. 07:28
  • Podijeli:
Stolac_potraga_foto_FUCZ-65cb7e354f689.webp Foto: FUCZ

Zbog tragične smrti dvojice mladića iz Vidova Polja Filipa Stankovića i Marka Vukića, gradonačelnik Stjepan Bošković proglasio je 19. februar (ponedjeljak) Danom žalosti na području Grada Stoca.

Dvadesetogodišnji mladići su tragično stradali u saobraćajnoj nesreći 11. februara 2024. godine.

Dan žalosti obilježit će se isticanjem zastava na pola koplja na zgradi Grada Stoca te na zgradama u kojima su smještene javne ustanove i javna poduzeća i ustanova kojima je osnivač Grad Stolac.

Na Dan žalosti neće se na javnim mjestima održavati programi javnog, kulturnog i zabavnog karaktera.

Organizatori javnih programa i sadržaja, kao i fizičke i pravne osobe koje obavljaju ugostiteljsku djelatnost dužni su svoje poslovanje obavljati primjereno Danu žalost.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()