Fantastična ponuda za najbrže - Xiaomi 14 sa Redmi Pad tabletom na poklon

Poklon vrijedan čak 419 KM!

27.02.2024. 14:09
  • Podijeli:
hiaomi_mtel_ustupljena fotografija-65dddee695227.webp Foto: Ustupljena fotografija

Budite među trideset najbržih srećnika, naručite Xiaomi 14 pametni telefon iz m:tel ponude i na poklon ćete dobiti sjajni tablet Redmi PAD SE 4/128 GB! Savršeni Xiaomi 14 sa Leica optikom posljednje generacije, stvoren je za legendarne trenutke koje će zabilježiti sa neuporedivom jasnoćom i živopisnim bojama. Sa snagom koju mu daje Snapdragon® 8 Gen 3 i najzahtjevnije zadatke izvršiće brzo i efikasno.

Elegancija je u svakom detalju, čak i u posebnom dizajnu prstena oko kamere, a idealno zaobljen, ultra-tanki okvir daje mu izgled koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Xiaomi 14 ekran nudi nevjerovatna unapređenja za maksimalno uživanje u sadržaju a napredni HyperCharge 90 W u potpunosti će napuniti bateriju za samo 31 minutu.

Sa izvanrednim mogućnostima kamera, slikajte prava remek-dijela iz blizine i iz daleka i doživite potpuno novo iskustvo snimanja videa sa profesionalnim karakteristikama. Iskoristite priliku da uz naručeni Xiaomi 14 telefon dobijete i odličan tablet Redmi PAD SE 4/128 GB koji sa svojih impresivnim velikim ekranom nudi potpuni doživljaj.

Požurite, ova ponuda traje do 10. marta ili do isteka zaliha!

Naručite Xiaomi 14 i budite među prvima koji će uživati u novoj eri fotografije i performansi!

Za više detalja pozovite 0800 50 000 ili posjetite najbliže m:tel prodajno mjesto.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()