Djevojčice vode! Svijet je bogatiji za 31 bebu

Najviše beba rođeno je u Banjaluci

08.02.2024. 08:47
  • Podijeli:
Beba_Foto Unsplash-648181d542b84.webp Foto: Unsplash

U porodilištima u Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođena je 31 beba - 13 djevojčica i 18 dječaka, rečeno je Srni u ovim porodilištima.

Najviše beba rođeno je u Banjaluci - osam, potom u Bijeljini pet, u Doboju četiri, u Zvorniku i Trebinju po tri, u Prijedoru, Istočnom Sarajevu i Gradišci po dvije, te u Foči i Nevesinju po jedna.

U Banjaluci je rođena jedna djevojčica i sedam dječaka, u Bijeljini dvije djevojčice i tri dječaka, u Doboju tri djevojčice i dječak, u Zvorniku i Trebinju po dvije djevojčice i jedan dječak.

U Prijedoru i Gradišci rođeni su po djevojčica i dječak, u Istočnom Sarajevu dva dječaka, u Foči dječak, a u Nevesinju djevojčica. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()