Danas svečano otvorenje tunela Ivan, pogledajte novi video ove milionske investicije

Šefica Evropske komisije Ursula von der Leyen svečano otvara ovaj tunel

28.10.2022. 07:24
  • Podijeli:
autoceste fbih - tarcin - jp autoceste-1665053494464.webp Foto: Autoceste FBiH

Svečano otvorenje tunela Ivan na Koridoru 5C bit će upriličeno danas u prisustvu predsjednice Evropske komisije Ursule von der Leyen koja stiže u BiH.

Evropska unija je uložila 23,3 miliona eura bespovratnih sredstava za dionicu Tarčin-Ivan i za tunel Ivan, što je dio od ukupne grant podrške EU za Koridor 5C u iznosu od 542 miliona eura.

U međuvremenu, objavljen je i novi video na kojem možete vidjeti kako izgleda ova dionica između Sarajeva i Konjica:

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()