Da bismo imali lijepo uređen dom, ne moramo nužno pomišljati na veliku sumu novca

Da li robovati trendovima ili ipak stvarati dom po svojoj mjeri, raspitala se naša Danka Savić na Sajmu enterijera održanom danas u Banjaluci

16.03.2024. 19:35
  • Podijeli:

Uređenje doma nije baš uvijek jednostavno, posebno kada ste iz godine u godinu bombardovani raznim trendovima, baš kao što je slučaj i sa modnim trednovima.

Da li robovati trendovima ili ipak stvarati dom po svojoj mjeri, raspitala se naša Danka Savić na Sajmu enterijera održanom danas u Banjaluci.

Puno je elemenata na koje moramo obratiti pažnju prilikom namještanja ili preuređenja našeg životnog prostora. Ipak, poručuje naša sagovornica, manite se trendova jer nekada su naše želje u sukobu sa stvarnim potrebama.

"U  sukobu sa našim stvarnim potrebama i sukobu sa budžetom i sad kada to sve izmiješamo dobijemo jedno trendi rješenje koje će trajati vrlo kratko, i onda dobijemo jedan dom koji ustvari nije dom već mjesto za fotkanje", kaže je Zerina Islamović, dizajnerica enterijera.

A da bismo imali lijepo uređen dom, ne moramo nužno pomišljati na veliku sumu novca.

"Ja vjerujem u to da budžet nije definicaja lijepog prostora. Ono što je definicija lijepog prostora jeste da se vi dobro osjećate u tom porostoru. Recimo, neko će se odlično osjećati u prostoru gdje su jarke boje, dok neko voli neutralne tonove, čistoću i mirnoću, sve zavisi od temperamenta osobe", priča Islamovićeva.

Zato, uz malo kreativnosti, ličnog pečata ili savjeta stručnjaka, svoj prostor možete pretvoriti u dom, a ne samo u mjesto za fotkanje kako reče naša sagovornica sa početka priloga.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()