Četvrti Međunarodni sajam turizma "Banja Luka 2024" od 1. do 3. marta

Prilika za umrežavanje turističkih radnika

16.01.2024. 14:03
  • Podijeli:
sajm_turizam_una-65a67a2ae3712.webp Foto: Una

U Banjaluci se ove godine održava najveći turistički događaj u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini 4. Međunardoni sajam turizma „Banja Luka 2024“ .

Sajam se održava u Sportskoj dvorani „Centar“ od 1. do 3. marta 2024. godine u Banjaluci, a radno vrijeme sajma je od 10 do 18 časova. 

Svečano otvaranje sajma predviđeno je 01. marta (petak) u 13 časova. Velika međunarodna sajamska manifestacija održava se u organizaciji kompanije „RS Consulting and Trade d.o.o. Banja Luka“ uz institucionalnu podršku resornih ministarstava, i to: Ministarstva spoljne trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine i Ministarstva trgovine i turizma u Vladi Republike Srpske. Značajnu podršku organizaciji manifestacije pružio je i Grad Banjaluka kao domaćin ali i brojne institucije i organizacije iz oblasti turizma iz čitave Bosne i Hercegovine.

"I ove godine, kao i prethodnih uz visok organizacioni i profesionalni nivo očekujemo da će sajam okupiti veliki broj izlagača iz svih krajeva regiona. U okviru kompleksa dvorane Centar na prostoru većem od 1.400 kvadratnih metara turističku ponudu, smještajne kapacitete, kulturu i običaje predstaviće više od 150 direktnih izlagača iz zemalja u okruženju. Izuzetna lokacija, u strogom centru grada, biće mjesto gdje će brojni posjetioci imati priliku da se upoznaju sa turističkim sadržajem i predstavnicima iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Grčke i Turske",, rekao je predsjednik Uprave sajma Slaviša Kovačević.

Kao i prethodnih godina Međunarodni sajam turizma u Banjaluci biće mjesto susreta i umrežavanja brojnih turističkih radnika iz zemalja okruženja. Organizatori manifestacije u cilju povezivanja turističkih radnika organizovaće i niz pratećih edukativnih aktivnosti kao što su stručne konferencije, panel diskusije i slično. Isto tako za sve izlagače biće upriličen i bogat kulturno-zabavni program u gradu na Vrbasu kroz „Veče prijatelja sajma“ i „Banjalučko veče“.

"U tri sajamska dan, gdje je ulaz besplatan, za sve posjetioce pripremljena su iznenađenja kao i nagradne igre s poklon putovanjima, specijalni sajamski popusti, degustacije delicija iz različitih podneblja što je dodatni razlog za posjetu jedinstvenog sajma turizma u Banjaliuci. Svi posjetioci dobiće priliku da sebi priušte ljetovanje po želji uz ekskluzivne popuste. Promovisaće se najrazličitije mogućnosti izbora kao što su porodnična putovanja, daleke i egzotične destinacije , putovanja za mlade, city break, odmor i oporavak u fantastičnim banjama, spa vikendi na planinama te eko i aktivni turizam kao i niz drugih mogućnosti izbora", dodao je Kovačević.

Postupak registracije, zakupa izložbenog prostora i dodatne opreme uz ostale informacije o sajmu objavljen je na internet stranici: www.banjaluckisajamturizma.com

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()