Banjalučanin uzeo četiri miliona KM i otišao

Sretno prodajno mjesto u tržnom centru u Banjaluci

04.11.2022. 16:50
  • Podijeli:
loto-pixabay.jpg

Dobitnik Loto plus premije u iznosu od 6.288.123 KM, osvojene u 74. kolu Lota javio se u zakonski predviđenom roku u Upravu Lutrije Republike Srpske i nakon redovne procedure, danas mu je isplaćen osvojeni novčani dobitak.

Milionski iznos sretnom dobitniku, koji je želio ostati anoniman, donijeli si brojevi 7, 10, 16, 18, 19, 24 i 25, a sretno prodajno mjesto nalazi se u jednom tržnom centru u Banjaluci, saopšteno je iz Lutrije Republike Srpske.

Iz Lutrije navode da se, na osnovu Zakona o igrama na sreću, za dobitke iznad 100.000 KM, plaća poreska stopa od 30 posto, pa je dobitniku isplaćen novčani iznos od 4.401.686 KM.

Porez na dobitak u iznosu od 1.886.437 KM uplaćen u korist budžeta Grada Banjaluka, odnosno budžet jedinice lokalne samouprave u kojoj se nalazi dobitnik, kako je definisano Zakonom o igrama na sreću.

“Čestitatmo sretnom dobitku, a svim ostalim igraSrčima želimo mnogo sreće i dobitaka u narednom periodu”, naveli su iz Lutrije.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()