Banjalučani zapalili svijeće za ubijene učenike i radnika obezbjeđenja beogradske škole

Građani su položili bijele ruže i ostavili plišane medvjediće

04.05.2023. 19:45
  • Podijeli:
Banjaluka_cvijce_svijece_Beograd_foto_AA (4)-6453ef475bb8d.webp Foto: AA

Mnogobrojni Banjalučani večeras su u centru grada na Trgu Krajine zapalili svijeće za nastradale učenike i radnika obezbjeđenja beogradske Osnovne škole "Vladislav Ribnikar", javlja Anadolija.

Građani su položili bijele ruže i ostavili plišane medvjediće. Među okupljenima bilo je najviše mladih.

U tragediji u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu trinaestogodišnji dječak, učenik sedmog razreda te škole, hicima iz vatrenog oružja ubio je osmoro đaka i čuvara škole, a ranio šestoro djece i nastavnicu u srijedu.

Srbijanska Vlada proglasila je petak, subotu i nedjelju za dane žalosti.

U bh. entitetu Republika Srpska sutra je Dan žalosti.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()