Autobusi iz cijele RS pristižu na miting u Banjaluku, bina i trg su već spremni za događaj

Miting "Srpska te zove"

18.04.2024. 17:49
  • Podijeli:

Trg Krajine, već je uveliko popunjen a ostalo je još malo vremena do početka mitinga "Srpska te zove".

Autobusi s učesnicima mitinga "Srpska te zove" iz cijelog bh. entiteta Republika Srpska počeli su pristizati u Banjaluku, a bina i trg su spremni za početak događaja.

Na Trgu Krajine gdje će danas biti održan miting pod nazivom "Srpska te zove" već je postavljena bina, ulica je zatvorena za saobraćaj, a prvi autobusi počeli su pristizati u Ba njaluku.

U toku je još uvijek sjednica Narodne skupštine Republike Srpske, a s obzirom na to da se nalaze tek na drugoj tački dnevnog reda od šest, očekuje se da će u vrijeme mitinga biti održana pauza, a po njegovom završetku zastupnici će se vratiti u skupštinske klupe.

Današnji skup je reakcija Republike Srpske nakon pokretanja rezolucije o Srebrenici u UN-u o kojoj će se voditi rasprava na Generalnoj skupštini u maju.

Miting će se održati u 18 sati, a opozicione stranke mitingu vlasti se neće odazvati, osim Draška Stanivukovića, gradonačelnika Banjaluka, koji je najavio dolazak.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()