Arijana Memić: Ovo je samo jedna etapa prema konačnom cilju

Nas Dženan neće dočekati kući kada dođemo, ali smo uspjeli dokazati da kada se vodite istinom morate pobijediti“, kazala je Arijana Memić nakon presude

21.07.2023. 12:32
  • Podijeli:
arijana memic armin durgut pixsell-64ba5e6a04eec.webp Foto: Armin Durgut/Pixsell

Arijana Memić, sestra Dženana Memića, danas se obratila medijima nakon presude u kojoj su Alisa Ramić i Hasan Dupovac osuđeni na 2,5, odnosno 3 godine zatvora. Kako je poručila, ovo je jedna etapa prema konačnom cilju.

“Kada smo tu noć bili u bolnici i čekali da čujemo kako je Dženan, Alisa je rekla: Tata, zovi svoje ljude i riješi ovo. S jedne strane smo imali tatu koji nije uspio riješiti i s ljudima, a s druge strane smo imali babu koji je imao ljubav i vjeru i uspio ovo riješiti”, kazala je Arijana na početku izjave.

Kako je istakla, zadovoljna je presudom i da je ovo samo jedna etapa prema konačnom cilju.

“Kažem da nas nije bilo mi ne bismo imali ni minimalnu kaznu. Naravno da smo zadovoljni, ovo je samo jedna etapa ka konačnom cilju i neka te ne žaloste spletke ljudi, Božja pravda je iznad svega“.

“Otac mi je rekao: Obriši suze, ako smo podnijeli 15. februar, šta je teže od toga. Nas Dženan neće dočekati kući kada dođemo, ali smo uspjeli dokazati da kada se vodite istinom morate pobijediti“, kazala je Arijana Memić nakon presude.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()