Aerodrom Sarajevo ima dobre vijesti: Vraća se avionska linija koja se ugasila prije pet godina

Aegean je prošle godine uveo letove Atina – Skoplje – Sarajevo

20.01.2024. 16:40
  • Podijeli:
aerodrom sarajevo ex yu aviation-64886a56d2044.webp Foto: Ex-Yu Aviation

Grčki Aegean Airlines pokrenut će direktne letove između Atine i Sarajeva, obilježavajući povratak te linije nakon pet godina.

Letovi će započeti 1. juna i odvijat će se dva puta sedmično. Aegean je zadnji put održavao operacije između dva grada 2019. Ruta je prekinuta prije pandemije koronavirusa.

Aegean je prošle godine uveo letove Atina – Skoplje – Sarajevo.

Međutim, usluga nije prikladna za putnike u dolasku iz Sarajeva koji idu u Atinu i čekaju više od šest sati u Skoplju.

Ruta će se nastaviti i tokom ljeta, a vrijeme presjedanja u Skoplju smanjeno je na tri sata, podsjeća Ex-Yu Aviation News.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()