Dodik: Svako ima pravo da bude na svome, suživot i tolerancija nemaju alternativu

Za obnovu džamije Arnaudija izdvojeno oko šest miliona maraka

07.05.2024. 12:21
  • Podijeli:
dodik arnaudija anadolija-663a056a2666a.webp Foto: Anadolija

Svako ima pravo da bude svoj na svome. Može da bude drugačiji, pripadnik, jednog, drugog ili trećeg naroda, ali ono što zajedno moramo da gradimo jeste mir na ovim prostorima, rekao je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, na otvaranju obnovljene džamije Arnaudije u Banjaluci.

- Svjedočimo veoma važnoj stvari, da ono što se desilo prije 30 godina bila je greška. I sada svjedočimo tome da se džamija ponovo izgradila, što znači da se život nastavlja dalje - istakao je Dodik.

Dodik je poručio da ovaj prelijepi objekat koriste vjernici i da im niko ne smeta u njihovim molitvama, kako ovdje u Banjaluci, tako i u cijelom regionu, javlja RTRS.

- I izgradnja džamije, ali i naše okupljanje ovdje je veliki uspjeh i primjer svima, ovdje, ali i šire da suživot i tolerancija nemaju alternativu - poručio je Dodik.

Za obnovu džamije Arnaudija izdvojeno oko šest miliona maraka.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()