Dodik se sastao sa Lukašenkom

Susret u Minsku

19.02.2024. 10:14
  • Podijeli:
dodik lukasenko Belta.by 23-65d31bfab0029.webp Foto: Belta.by

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik sastao se danas u Minsku sa predsjednikom Bjelorusije Aleksandrom Lukašenkom.

Dodik je prethodno razgovarao sa ministrom vanjskih poslova Bjelorusijr Sergejom Alejnikom.

Nakon sastanka sa Lukašenkom, predviđeni su susreti predsjednika RS sa premijerom Bjelorusije Romanom Golovčenkom i predsjednikom bjeloruske Akademije nauka, javlja RTRS.

Delegacija Republike Srpske boravi u zvaničnoj posjeti Bjelorusiji, gdje je tokom posjete državnoj instituciji "Minski naučni praktični centar za hirurgiju, transplantaciju i hematologiju", potpisan sporazum o saradnji Ministarstva zdravlja RS i Komiteta za zdravlje Bjelorusije.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()