Crnadak odgovorio Stanivukoviću: Tako je kada pare udare u glavu, a bahatost nadjača pristojnost

Izbori u Banjaluci

19.02.2024. 11:36
  • Podijeli:
igor_crnadak_una-649ffee0f366a.webp Foto: Una

Šef Kluba zastupnika PDP-a u NSRS Igor Crnadak odgovorio je njegovom stranačkom kolegi i aktuelnom gradonačelniku Drašku Stanivukoviću koji je jučer izjavio da će ubjedljivom pobjedom ponovo biti gradonačelnik Banjaluke.

Gradonačelnik Banjaluke i predsjednik Gradskog odbora PDP-a Stanivuković, jučer je poručio da ima podršku stranke i da će opet biti kandidat te da ga "ne brinu kokodakanja onih koji ne misle dobro partiji".

Crnadak na to odgovara da se nikada u historiji PDP-a nije dogodilo da jedan član Predsjedništva kaže drugom da kokodače - sve do jučer.

"Tako je to kad pare udare u glavu, a nervoza i bahatost nadjačaju pristojnost i kulturno ponašanje", poručuje Crnadak.

On, potom, ističe i to da svaki kandidat PDP-a mora provoditi politiku PDP-a, pogotovo kad su upravo za tu politiku dobili ogromnu podršku Banje Luke, gradu u kojem su građani jasno pokazali da ne žele SNSD i njihovu politiku.

"Danas je jasnije nego ikad da će opozicija u Banjaluci imati samo jednog, zajedničkog kandidata za gradonačelnika. A vlast, po svemu sudeći, najmanje dva. Tereni i performansi su odlična nadogradnja, kada imate jasnu politiku i kada ste iskreni prema biračima. Ali, kada prevarite narod, kada ih brutalno slažete i pređete na drugu stranu, onda nema tog terena i samohvalisanja koji vam mogu pomoći", kaže Crnadak.

"O tome zašto se opstruiše održavanje Sabora PDP u Banjaluci, iako je poslednji bio u junu 2017. godine, kome je stalo do PDP-a, a kome nije, ko dolazi na sastanke, a ko ne dolazi, zašto su raspuštena sva tijela PDP-a u Banjaluci prije godinu i po dana i o nekim drugim unutarstranačkim temama ćemo na organima Partije", kaže on i, također, dodaje da će PDP u četvrtak i u subotu imati historijske, prijelomne sjednice.

"PDP će potvrditi da je jedan od najistrajnijih lidera opozicionog bloka i konačno otkloniti sve dileme. Sve drugo bi od PDP-a napravilo samo još jedan vagončić u tragikomičnoj kompoziciji koju predvodi SNSD", zaključuje Crnadak u zvaničnom saopćenju koje je objavljeno putem Facebooka.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()