Zvorničanin osumnjičen za pljačku "tešku" 20.000 KM

S.M. iz Zvornika uhapšen zbog sumnje da je na Đurđevdan opljačko kuću u Derventi iz koje je ukraden novac, zlatni nakit i oružje

12.05.2023. 11:19
  • Podijeli:
policija-muprs-foto-una.jpg

Zvorničanin S.M. uhapšen je zbog sumnje da je na Đurđevdan opljačkao kuću N.P. iz Dervente iz koje je ukrao novac, zlatni nakit i oružje, pričinivši štetu od preko 20.000 KM.

U PU Doboj navode da su S.M. identifikovali policijski službenici PS Derventa i kriminalistička policija PU Doboja, a osumnjičeni je uhapšen na području Zvornika.

"Za S.M. postoji osnov sumnje da je 6. maja provalio u kuću, vlasništvo N.P., u Derventi pri čemu je pričinio veću materijalnu štetu", navode u PU Doboju.
Dodaju da je na osnovu naredbe suda izvršen pretres kuća i pomoćnih objekata koje osumnjičeni koristi u Zvorniku i Travniku.

"Tom prilikom su pronađeni i oduzeti predmeti koji se dovode u vezu sa izvršenjem teške krađe u Derventi. Osumnjičeni je uhapšen u Zvorniku i izvršena je kriminalisitčka obrada. Rad na dokumentovanju slučaja je u toku", navode u PU Doboj.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()