Žute trake preko puta Predsjedništva BiH: Tijelo prekriveno, šta kaže policija

Tijelo nastradalog je prekriveno, a na licu mjesta radit će se uviđaj i prevoz tijela

18.04.2024. 17:50
  • Podijeli:
f47a0de1-c709-4b55-9dcb-5708ca37a911-66214129ccaed.webp Foto: Avaz

U malom parku prekoputa zgrade Presjedništva BiH u Sarajevu danas u poslijepodnevnim satima iznenada je pozlilo jednom muškarcu nakon čega je preminuo, potvrđeno je za „Avaz“ iz MUP-a Kantona Sarajevo.

"Oko 15:50 sati obaviještena je Policijska uprava Centar od strane Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, da je pozlilo jednom licu u malom parku preko puta Predsjedništva BiH. Na licu mjesta ljekari Hitne pomoći su konstatovali smrt lica. Za sada se radi o NN muškom licu", kazao je dežurni operativni MUP-a KS.

Tijelo nastradalog je prekriveno, a na licu mjesta radit će se uviđaj i prevoz tijela. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()