Zapaljen "Range Rover", momak vlasnice napao policiju

Adrijani Petrović iz Doboja zapaljen drugi luksuzni terenac

01.03.2022. 12:37
  • Podijeli:
pozar-automobil-policija-vatra-foto-una.jpg

Automobil "Range Rover", koji koristi Adrijana Petrović, zapaljen je u centru Doboja, a tokom intervencije gašenja uhapšen je njen momaka Aleksandar Vasiljević zbog napada na policiju.

Terenac je bio parkiran u ulici Cara Dušana u Doboju i prvi rezultati istrage da je najvjerovatnije poliven benzinom, a potom zapaljen. Inače, to je drugi luksuzni terenac koji je Petrovićevoj izgorio, budući da joj je  januaru prošle godine podmetnut požar na "BMW X6". U oba slučaja počinioci nisu otkriveni.

U PU Doboj navode da im je u 23.20 časova prijavljeno da u ulici Cara Dušana gori automobil. Na teren su izašle patrole policije, kao i kriminalistički inspektori, a požar su lokalizovali pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Doboj.

"Na licu mjesta je utvrđeno da je požar izbio na "Range Roveru" koje koristi A.P. iz Doboja. Požar je zahvatio prednji dio vozila, motor kao i oba blatobrana. Izvršen je uviđaj i prema izjavi vlasnika na vozilu je pričinjena šteta od oko 30.000 KM, rekla je portparol PU Doboj Dragana Kerkez.

Prilikom intervencije policajaca, na lice mjesta je došao Adrijanin momak, Aleksandar Vasiljević koji je počeo da galami i vrijeđa policajce. Revoltiran je prijetio da će zapaliti službena vozila i navodno je krenuo da udari jednog policajca, kada je savladan i uhapšen.

"Prilikom postupanja po prijavi na lice mjesta je došao A.V. iz Doboja koji je upućivao prijetnje policajcima. Pokušao je fizički da nasrne na njih i u tome je spriječen i uhapšen", rekla je Kerkez.

Ona kaže da je osumnjičeni predat u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva u Doboju, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti. S druge strane paljevina vozila Petrovićeve kvalifikovana je kao krivično djelo oštećenje i oduzimanje tuđe stvari, a za počiniocem se traga.

Adrijana Petrović poznata je kao vlasnica Salona cvijeća "Bajka" iz Doboja i bivša je snaja Obrena Petrovića, poslanika u Parlamentu BiH i vlasnica. Ona i Vasiljević krajem novembra prošle godine uhapšeni su u policijskoj akciji "Smola" zbog sumnje da su se bavili trgovinom narkoticima. Tada je u pretresu objekata koje su koristili pronađeno 910 grama hašiša, upakovanih u više PVC paketa.

Vasiljević je i ranije dolazio u sukob sa zakonom. Široj javnosti je poznat kao šampion u bodybuildingu i bivši momak fatalne Saške Kovačević iz afere sa porno ucjenom katoličkog sveštenika. Saška je zbog te ucjene osuđena na godinu dana zatvora, a Vasiljević na sedam mjeseci.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()