Voz udario auto u Banjaluci: Dvije osobe prevezene u UKC RS

O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac OJT Banjaluka.

06.03.2024. 21:35
  • Podijeli:
hitna Zavod za urgentnu medicinu Beograd (2)-654a4ddb68a13.webp Foto: Zavod za urgentnu medicinu Beograd

Voz Željeznica Republike Srpske udario je večeras u putničko vozilo u naselju Derviši u Banjaluci.


ATV nezvanično saznaje da je jedan mladić, koji je bio u automobilu, povrijeđen.

Na automobilu je pričinjena ogromna materijalna šteta.

Nesreća se dogodila u Prištinskoj ulici.

Portparol Policijske uprave Banjaluka Milana Stojanović rekla je za ATV da se saobraćajna nezgoda dogodila u 19,40 časova.

„U ulici Prištinska dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovao putnički voz i putničko vozilo. Dva lica su zadobila tjelesne povrede i ljekarska pomoć im se ukazuje na UKC Republike Srpske“, rekla je ona.

Policijski službenici PU Banjaluka vrše uviđaj na licu mjesta i u toku je potpuna obustava saobraćaja na navedenoj dionici, dodala je Stojanovićeva.

O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac OJT Banjaluka.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()