Visočak uhapšen nakon što je nožem povrijedio žensku osobu iz Kaknja

Uhapšen nakon bijega

12.12.2023. 19:18
  • Podijeli:
policija_Sarajevo_ArminDurgut_Pixsell-64f73682c9fe2.webp Foto: Armin Durgut/PIXSELL

Muškarac J. S. iz Visokog uhapšen je jučer oko 18 sati u Visokom zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju i to nakon što je nožem nanio ubodne rane ženskoj osobi A. M. iz Kaknja.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona navode da je u 15:40 sati u ulici Saliha Jašarspahića J. S. rođen 1982. godine iz Visokog nožem nanio ubodne rane ženskoj osobi A. M. u predjelu desne strane grudnog koša i nadlaktice lijeve ruke, nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu.

Povrijeđena A. M. je prevezena u Službu hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Kakanj gdje joj je pružena prva medicinska pomoć, a nakon toga u Kantonalnoj bolnici Zenica, gdje su kod iste od strane dežurnog ljekara konstatovane lakše tjelesne povrede.

Uviđaj je izvršen od strane policijskih službenika Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP-a ZDK-a, uz upoznavanje dežurnog tužioca, a muškarac J. S. je u 17.50 sati uhapšen na području Visokog.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()