Više osoba na poligrafu zbog paljevine vozila gradiškog odbornika

PU Gradiška angažovala sve resurse na otkrivanju počinioca

08.06.2023. 18:39
  • Podijeli:
Zapaljen automobil Gradiska-64818101dc473.webp Foto: YouTube PrintScreen

Više osoba nalazi se na saslušanju i poligrafskom ispitivanju u okviru istrage o paljevini automobila "Dacia Duster", vlasništvo odbornika u Skupštini grada Gradiška Strahinje Jurišića, potvrđeno je za UnaWorld u PU Gradiška.

Kako navode u policiji angažovani su svi resursi na identifikovanju i pronalasku počinioca.

"U PS Gradiška sinoć je u 23 časa prijavljeno da je u ulici Meše Selimovića uočen požar na automobilu privatnog vlasništva. Požar su ugasili vatrogasci, a jutros je izvršen uviđaj pri čemu je utvrđeno da su nepoznata lica otvorenim plamenom i nepoznatom tečnošću zapalili automobil "Dacia Duster", navode u PU Gradiška.

Vozilo je potpuno uništeno, dok povrijeđenih srećom nije bilo.

"O navedenom događaju upoznat je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji se izjasnio da u navedenom događaju postoje elementi krivičnog djela izazivanje opšte opasnosti i naložio da se preduzmu sve potrebne mjere i radnji u cilju identifikacije izvršioca i rasvjetljavanju navedenog krivičnog djela", navode u PU Gradiška.

Dodaju da su istražioci na terenu i intezivno rade na rasvjetljavanju paljevine, a istovremeno nekoliko lica je pozvano na saslušanje. Provjerava im se alibi, a neki će biti podvrgnuti i poligrafskom testiranju.

Jurišić je predsjednik Gradskog odbora Socijalističe partije Gradiška i odbornik ove partije u Skupštini grada Gradiška. Prema pisanju Micromreže ranije je dobijao prijetnje i sumnja se da je uzrok svega njegov rad u Sportsko-ribolovnom društvu “Amur” gdje se on bori protiv krivolova

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()