Užasna nesreća kod Rogatice: Poginulo dijete, povrijeđeno sedam osoba

U nesreći su učestvovala dva vozila, a povrijeđeni su iz Sarajeva i Budve

16.03.2024. 19:45
  • Podijeli:
Rogatica_udes_foto_Viber-65f5e6ed9a9f7.webp Foto: Viber/CrnaHronika

U saobraćajnoj nesreći koja se danas u popodnevnim satima dogodila na magistralnom putu Podromanija - Rogatica povrijeđeno je sedam osoba.

U nesreći su učestvovala dva vozila, a povrijeđeni su iz Sarajeva i Budve, piše Avaz.

Svi povrijeđeni, među kojima i dvoje djece, prebačeni su sanitetima Doma zdravlja Rogatica do Urgentnog centra Kantonalne bolnice u Goraždu.

Uprkos nadljudskim naporima i pokušajima reanimacije ljekari nisu uspjeli spasiti jedno dijete, koje je dovezeno bez znakova života.

Nakon zbrinjavanja u bolnici u Goraždu, tri osobe su već ili će tokom večeri biti upućene na daljnje liječenje u UKC Sarajevo.

Kako bi pružili pomoć povrijeđenima danas je na posao pozvano i osoblje Urgentnog centra iz Goražda koje je imalo neradni dan.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()