Upravo! Uhapšeni u akciji "Omerta" u tužilaštvu

Podsjetimo u bjekstvu su Anđelo Miletić i Slobodan Stanković za kojima su raspisane potjernice, a policiji je nedostupan i Vidan Prole.

24.10.2023. 10:38
  • Podijeli:
okruzno-tuzilastvo-banjaluka-foto-d.pozderovic.jpg

Šetorica uhapšenih u akciji ”Omerta” sprovedeni su upravo u Okružno javno tužilaštvo u Banjaluci.

Tužilaštvu su predati Aleksandar Miletić, Marinko Damjanović, Boris Grujić, Nemanja Kerezović, Aleksandar Antonić i Nemanja Milinović svi iz Banjaluke. Svi su osumnjičeni za neovlaštenu proizvodnju i promet droge. Osumnjičene će tokom dana ispitati predmetni tužilac koji će nakon toga dobijeti odluku o eventualnom prijedlogu za pritvor.

Podsjetimo u bjekstvu su Anđelo Miletić i Slobodan Stanković za kojima su raspisane potjernice, a policiji je nedostupan i Vidan Prole.

Akcijom je obuhvaćen i Saša Kresojević koji se od avgusta nalazi u pritvoru KPZ Banjaluka na Tunjicama nakon što je u automobilu ”audi”, koji je koristio pronađen 1,1 kilogram bijelog praha, za koji je vještačenjem potvrđeno da je kokain.

Prema riječima načelnika PU Banjaluka Đurice Vukelića istraga u ovom predmetu je vođena od marta ove godine. Od tada do danas u akciji je pronađeno je i oduzeto oko 1,66 kilograma kokaina, oko 400 grama marihuane, više digitalnih vaga, dvije vojne puške, pištolj, municija, veća količina novca, automobil i dokumentacija o imovini koja će biti predmet dalje finansijske istrage, piše ATV.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()