Uhapšeni razbojnici koji su uz prijetnju oružjem ukrali novac u hotelu Pino

Podsjetimo, krajem juna dvojica razbojnika su na ulazu u hotel Pino Nature od konobara otuđili novac iz novčanika

18.07.2023. 13:02
  • Podijeli:
Hotel_Pino_Trebevic_foto_Booking-64995365d33fc.webp Foto: Booking.com

Sarajevska policija identifikovala je uhapsila dvojicu razbojnika koji su uz prijetnju vatrenim oružjem otuđili novac jednom od konobara u hotelu Pino Nature na Trebeviću.

Ova informacija je za Klix.ba potvrđena iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Podsjetimo, krajem juna dvojica razbojnika su na ulazu u hotel Pino Nature od konobara otuđili novac iz novčanika.

Zahvaljujući brzoj reakciji osoblja niko nije bio povrijeđen, a policija je odmah pozvana.

Uprkos tome, razbojnici su tu noć pobjegli automobilom kojim su i došli.

Ranije je iz Uprave policije KS saopćeno da je o ovom slučaju obaviješten dežurni tužilac Tužilaštva Kantona Sarajevo, a uviđaj su obavili pripadnici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()