Uhapšena dvojica Slovenaca u Doboju: Plaćali lažnim novčanicama od 200 evra

Prilikom pretresa objekata i vozila na području Kotor Varoši koje koriste pronađeni su predmeti koji se dovode u vezu sa izvršenjem krivičnih djela.

12.04.2024. 12:36
  • Podijeli:
euri-inflacija-01-una.png

Dvojica državljana Slovenije uhapšena su zbog sumnje da su falsifikovanim novčanicama od 200 evra plaćali artikle na benzinskim pumpama u Doboju, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Lica S.M.T.K. i A.O. uhapšena su juče u saradnji sa pripadnicima Policijske stanice Kotor Varoš, a sumnja se, kako su pojasnili iz policiji, da su 9. aprila počinila četiri krivična djela krivotvorenja novca.

Prilikom pretresa objekata i vozila na području Kotor Varoši koje koriste pronađeni su predmeti koji se dovode u vezu sa izvršenjem krivičnih djela.

Uhapšena lica će nakon kriminalističke obrade, uz izvještaj o izvršenim krivičnim djelima, biti predata u nadležnost Tužilaštva BiH.

Policija je uhapsila lice sa područja Teslića čiji su inicijali B.T. za koje se sumnja da je ukralo metalne profile iz kuće u izgradnji.

Slučaj je juče prijavljen policiji i isti dan je B.T. identifikovan kao izvršilac krađe, a policija je pronašla i veći dio ukradenih predmeta i vratila ih vlasniku.

Protiv uhapšenog lica slije izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu u Doboju o počinjenom krivičnom djelu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()