Uhapšen zbog 800 grama marihuane

Policija je juče uhapsila Banjalučanina zbog sumnje da je počinilo krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga

29.11.2023. 11:19
  • Podijeli:
marihuana paketić foto PU Prijedor-6435282a12dab.webp Foto: PU Prijedor

Banjalučka policija pronašla je i oduzela oko 800 grama marihuane i uhapsila je D.Đ. iz Banjaluke.

Naime, policija je juče uhapsila Banjalučanina zbog sumnje da je počinilo krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga, a prilikom hapšenja pronađena je i oduzeta folija u kojoj se nalazilo 4,1 grama marihuane.

"Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Banjaluci, a uz prethodnu saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, 28. novembra, izvršen je pretres na jednoj lokaciji na području Grada Banjaluka, kojom prilikom je pronađeno i oduzeto oko 796,47 grama zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na marihuanu i digitalna vaga", navodi se u saopštenju.

Sve mjere i radnje preduzete su pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

"Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta protiv lica D.Đ. slijedi dostavljanje izvještaja o počinjenim krivičnim djelima Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka", dodaju iz policije.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()