Uhapšen osumnjičeni za razbojništvo nad povratnicima u Foči

Osumnjičeni B.P. sproveden na kriminalističku obradu

25.03.2023. 15:48
  • Podijeli:
Ajša i Fadil Memišević foto Ćamil Duraković:Facebook-641ebb422c1db.webp Foto: Ćamil Duraković/Facebook

Višegradska policija uhapsila je B.P. iz tog grada zbog sumnje da je izvršio razbojništvo nad povratnicima u selu Omeragići kod Višegrada Ajšu i Fadila Memišević, potvrdila je za UNU portparol PU Foča Svjetlana Govedarica.

Ona kaže da je osumnjičeni uhapšen sinoć, a u toku je rad na utvrđivanju ostalih okolnosti i da li je imao pomagače ili saučesnike.

"U toku je kriminalisitička obrada nad B.P., koji se može dovesti u vezu sa razbojništvom. U toku su određene kriminalističko istražne mjere i radnje na dokumentovanju i rasvijetljavanju cijelog slučaja", rekla je Govedarica.

Nezvanično saznajemo da je osumnjičeni B.P. i ranije dovođen u vezu sa određenim krivičnim djelima, a zbog nekih je pravosnažno osuđen i kaznu je odležao.

Podsjetimo, Fadil i Ajša Memišević iz sela Omeragići kod Višegrada brutalno su pretučeni, od strane nepoznatog počinioca ili više njih. Napad se dogodio u noći između četvrtka i petka i prema informacijama iz policije razbojnici su pretukli supružnike, koje su vezali selotejp trakom, a potom su ispreturali kuću i odnijeli oko 7.000 KM.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()