Uhapšen lopov nakon sedam krađa: "Operisao" i po vjerskom objektu

U saopštenju se navodi da će navedeno lice danas uz izvještaj o izvršenim krivičnim djelima biti predato u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

11.03.2024. 13:24
  • Podijeli:
police-policija-lisice-hapsenje-uhicenje-pixabay.jpg Foto: Pixabay

 Lice iz Doboja čiji su inicijali S.Š. uhapšeno je zbog sumnje da je počinilo sedam krivičnih djela protiv imovine, od kojih jedno na štetu vjerskog objekta, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Ovo lice uhapšeno je juče zbog sumnje da je izvršilo krivično djelo teška krađa u pokušaju.

Sumnja se da je S.Š. u prethodnom periodu izvršilo četiri krivična djela teška krađa, jedno krivično djelo teška krađa u pokušaju i jedno krivično djelo krađa.

U saopštenju se navodi da će navedeno lice danas uz izvještaj o izvršenim krivičnim djelima biti predato u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()