Udes na auotputu kod Visokog, učestvovalo više vozila

Na mjesto događaja upućena je vatrogasna ekipa Autocesta FBiH, policija te službe Hitne pomoći

30.10.2023. 18:23
  • Podijeli:
autoput-foto-autoputevi-rs.jpg

Na autoputu A1 u smjeru Visoko - Kakanj večeras se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovalo više automobila.

Ova informacija potvrđena je iz Autocesta Federacije BiH čije su dežurni ekipe stigle na mjesto događaja na trasi autoputa A1 u mjestu Moštre.

Za sada nema informacija o povrijeđenim osobama, ali je odvijanje saobraćaja na dionici Visoko - Kakanj u potpunosti obustavljeno.

Na mjesto događaja upućena je vatrogasna ekipa Autocesta FBiH, policija te službe Hitne pomoći.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()