Učenik donio okvir pištolja u školu, roditelji zabrinuti

Maloljetnika je u Policijskoj upravi Gradiška prijavio školski policajac nakon što je kod dječaka u ruksaku pronađen okvir od startnog pištolja

28.03.2024. 21:15
  • Podijeli:
policija-ilustracija-foto-mup-rs.jpg

Policija u Bosanskoj Gradišci istražuje maloljetnika nakon što je danas u srednju školu donio okvir od pištolja.

Maloljetnika je u Policijskoj upravi Gradiška prijavio školski policajac nakon što je kod dječaka u ruksaku pronađen okvir od startnog pištolja.

Nakon ove prijave, policija je odmah preduzela sve neophodne provjere kako bi se utvrdilo kako je dječak došao do okvira i ima li još oružja.

"U školi se pojavila informacija da je dijete u školu donijelo pištolj i roditelji su vrlo uznemireni, nakon saznanja da đak posjeduje oružje", rekao je izvor za Nezavisne.

Navodi da su roditelji uplašeni i ne znaju da li da nakon svega djecu šalju u školu.

Policija u saradnji sa upravom škole provjerava sve detalje prijave a zvanične informacije će saopštiti sutra.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()