U toku potraga: Nestala Marija Spaić iz Trebinja

U PU Trebinje navode da je Marija posljednji put viđena u nedjelju 17. septembra u jutarnjim časovima

22.09.2023. 14:52
  • Podijeli:
Marija Spaić-650d8a293bbb6.webp Foto: MUP RS

Trebinjska policija poziva sve građane da pomognu u pronalasku Marije Spaić, koja se već pet dana vodi kao nestala.

U PU Trebinje navode da je Marija posljednji put viđena u nedjelju 17. septembra u jutarnjim časovima.

Nestala Marija Spaić visoka je 170 cm, ima oko 60 kg, tamno crvene kose do ramena. Na tijelu nema tetovaža niti drugih karakterističnih znakova. U trenutku kada je otišla, na sebi je imala bijele "Nike" patike, sivu majicu sa roze - bijelim detaljima i sa sobom je nosila crni ruksak.

"Apelujemo na sve građane da ukoliko vide osobu sa fotografije ili posjeduju informaciju o njenom kretanju obavijeste najbližu policijsku stanicu ili pozivom na besplatni broj telefona 122", saopšteno je iz PU Trebinje.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()