U rijeci Rami pronađeno beživotno tijelo

Poduzete su sve potrebne mjere, dodaju iz policije

29.12.2023. 10:11
  • Podijeli:
zuta traka foto UNA-64ba75dba8133.webp Foto: UNA

Na lokalitetu Crni most, u rijeci Rami, u četvrtak je pronađeno beživotno tijelo za koje je utvrđeno da se radi o K.Dž. čiji je nestanak prijavio otac 28. decembra.

Iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona saopćili su u petak da je 28. prosinca u 09,50 sati A.Dž. iz Ustirame prijavio PS Prozor-Rama nestanak sina K.Dž. (2003.) koji je nestao s vozilom marke Peugeot 407, a zadnji put je viđen 27. decembra oko 24 sata.

U 13,20 sati na lokalitetu Crni most, u rijeci Rami, pronađeno je navedeno vozilo i beživotno tijelo za koje je utvrđeno da se radi o K.Dž. čiji je nestanak prijavljen, navodi se u policijskom izvješću.

Poduzete su sve potrebne mjere, dodaju iz policije.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()