U Novom Gradu izrešetan Jasmin Selimagić, osumnjičeni uhapšen

Selimagić je sjedio u kafiću kada je 25-godišnji mladić, naoružan automatskom puškom, iznenada ušao u kafanu i prema njemu ispalio rafal

17.06.2023. 08:47
  • Podijeli:
ubistvo Jasmin Selimagic foto Bosanski Novi Urije:Facebook-648d5690f14f0.webp Foto: Bosanski novi Urije/Facebook

Jasmin Selimagić (36) iz Novog Grada izrešetan je sinoć u pucnjavi koja se dogodila u kafiću u naselju Urije u Novom Gradu. Kako saznaje Una na njega je pucao 25-godišnji M.C. iz Bosanske Krupe koji je ubrzo uhapšen.

Zločin se odigrao oko 22 časa. Prvi rezultati istrage ukazuju da je Selimagić sjedio u kafiću kada je mladić, naoružan automatskom puškom, iznenada ušao u kafanu i krenuo da puca. Prema njemu je ispalio rafal i na mjestu ga ubio.

U PU Prijedor navode da je M.C. uhapšen zbog sumnje da je počinio teško ubistvo na štetu J.S., te krivična djela izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

"Policijska uprava Prijedor sinoć je oko 22,00 časa zaprimila prijavu da je jedno lice u ugostiteljskom objektu u Novom Gradu  pucalo iz vatrenog oružja i da je tom prilikom jednom lice smrtno stradalo. Na licu mjesta izvršen je uviđaj kojim je rukovodio tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, pod čijim nadzorom policijski službenici preduzimaju sve potrebne mjere i radnje na utvrđivanju svih okolnosti počinjenih krivičnih djela", navode u PU Prijedor.

Selimagić je policiji poznat kao bezbjednosno interesantna osoba koja se dovodila u vezu sa trgovinom narkoticima i krijumčarenjem migranata.

Hapšen je 2016. godine u akciji SIPa zbog sumnje da je kao član kriminalne grupe Ganija Kurtija učestvovao u međunarodnom krijumčarenju velikih količina marihuane iz Crne Gore u BiH.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()