U Maglaju nestala Samira Hrnčić, iz kuće izašla jučer bez dokumenata i novca

Molba za pomoć

15.01.2024. 10:14
  • Podijeli:
samira hrncic facebook 23-65a4f4f1b8522.webp Foto: Facebook

Ženska osoba Samira Hrnčić nestala je jučer u Maglaju.

Kako je saopćila porodica, Samira je izašla iz kuće u nedjelju oko 14 sati, sa sobom nije ponijela dokumente ni novac. Na sebi je imala crni kaput i sive pantalone.

Kćerke Amina i Nadira mole za sve koji imaju bilo kakvu informaciju da se jave policiji ili njima na kontakt telefon 062/359-628.

Kako su rekle, policija je informisana o nestanku, ali potraga nije počela jer još nisu prošla 24 sata.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()