U jutrošnjoj akciji SIPA: Priveden i direktor bolnice

Halać i Zulović bi trebali biti privedeni na saslušanje u službene prostorije SIPA, a za sada nije poznato u kojem svojstvu i zbog čega su obuhvaćeni ovom akcijom.

22.04.2024. 18:43
  • Podijeli:
sipa-zoran-grizelj-pixsell-1666266918874.webp Foto: Zoran Grizelj/Pixsell

U jutrošnjoj akciji SIPA u Zenici prilikom pretresa Kantonalne bolnice Zenica na saslušanje je priveden i direktor ove ustanove Tarik Zulović, javljaju federalni mediji.

Pripadnici SIPA jutros su u zeničkoj bolnici pretresali kancelarije koje koristi direktor i zaposlenica menadžmenta bolnice Aida Halać, inače i vijećnica u Gradskom vijeću Zenica (BHI- Kasumović Fuad) kojoj je SIPA uz asistenciju MUP-a ZDK pretresla i teretanu koja je u njenom vlasništvu, piše "Klix".

Halać i Zulović bi trebali biti privedeni na saslušanje u službene prostorije SIPA, a za sada nije poznato u kojem svojstvu i zbog čega su obuhvaćeni ovom akcijom.

U akciji SIPA "Black Tie 2" po nalogu Tužilaštva BiH danas su privedene ukupno 22 osobe.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()