U Gradačcu ranjen policajac

Jedan policajac ranjen je večeras u Gradačcu kada su na njega vatru otvorila lica koja se dovode u vezu sa kriminalnim aktivnostima

15.10.2022. 21:24
  • Podijeli:
policija_mup usk -  Kristina Stedul Fabac  - pixsell-1665505894139.webp Foto: Kristina Stedul Fabac / Pixsell

Rekla je to večeras Srni portparolka MUP-a Tuzlanskog kantona Amra Kapidžić te dodala da su "kriminalno aktivna lica" otvorila vatru u pravcu policije prilikom vršenja službene dužnosti.

Kapidžićeva je dodala da je povrijeđeni policijski službenik prevezen u Univerzitetski klinički centar Tuzla radi pružanja ljekarske pomoći.

"S ciljem istrage, u ovom trenutku, ne možemo dati više informacija", rekla je Kapidžićeva.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()