Tužilaštvo: Ubijen Ariel Bogdanović, napadač nepoznat

Prema nezvaničnim informacijama kao motiv ubistva pominje se sukob oko djevojke, što se još detaljno provjerava

03.12.2022. 10:08
  • Podijeli:
banjaluka_ubistvo - una (2)-638a5a157d7c2.webp Foto: UNA

U Banjaluci je sinoć ubijen Ariel Bogdanović (28), a počinilac nije poznat i za njim se i dalje traga, saopštilo je Okružno javno tužilaštvo u Banjaluci.

Kako navode Bogdanović je ubijen u ulici Bulevar Srpske vojske oko 19.40 časova.
"Od strane, za sada, nepoznatog lica upotrebom noža počinjeno je krivično djelo teško ubistvo", saopštilo je Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Dodaju da je uviđaj na licu mjesta izvršio je dežurni tužilac Goran Rakić, zajedno sa policijskim službenicima PU Banjaluka.

"Dežurni tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na otkrivanju i identifikovanju počinioca krivičnog djela teško ubistvo. Naložena je i obdukcija tijela koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske", navode u tužilaštvu.

Kako saznaje UNA policija je sinoć privodila i obavljala informativne razgovore sa više osoba, kojima su provjeravani alibiji za vrijeme kada je zločin počinjen, ali ubica nije pronađen.

Prema nezvaničnim informacijama kao motiv ubistva pominje se sukob oko djevojke, što se još detaljno istražuje i provjerava. Sukob je navodno započeo kao tuča nedaleko od Tržnog centra "Delta planet" da bi se okončao jezivim zločinom na benzinskoj pumpi.

Ubistvo su snimile nadzorne kamere. Na snimku se vidi da je napadač jurio za Bogdanovićem preko Bulevara Srpske vojske Nesrećni mladić, koji je već djelovao povrijeđen, bježao je prema pumpi i u jednom trenutku je pao na zemlju. Napadač mu je u tom trenutku prišao i dok je ležao na asfaltu hladnokrvno ga izbo nožem sedam puta.

Napadač se potom okrenuo i pobjegao prema "Aquani", ne mareći za brojne očevice koji su iz automobila na raskrsnici svjedočili jezivom zločinu. Na sebi je nosio crvenu jaknu i tamni donji dio odjeće.
 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()