Tražila da ubere, pa upala u kandže predatora: podofilu iz BiH osam godina robije

Drugostepeni sud odbio je žalbe tužilaštva i odbrane i tako potvrdio presudu Okružnog suda u Doboju

29.04.2024. 11:35
  • Podijeli:
presuda_iran_anadolija 1-6512be34bad7b.webp Foto: Anadolija

Dobojlija S. Đ. (66) osuđen je pravosnažno na osam godina robije zbog obljube dvanaestogodišnje djevojčice, potvrđeno je Srpskainfo u Vrhovnom sudu RS.

Drugostepeni sud odbio je žalbe tužilaštva i odbrane i tako potvrdio presudu Okružnog suda u Doboju.

Pedofil iz Doboja osuđen je zbog krivičnog djela obljuba djeteta mlađeg od 15 godina za koje je inače zaprijećena kazna od minimum osam godina zatvora.

Pedofil je krivično djelo počinio u oktobru 2022. godine, nakon što je u njegovu kuću došla dvanaestogodišnja djevojčica koja živi u komšiluku i često ga posjećuje sa namjerom da ubere grožđe.

Nakon što je nesretna djevojčica došla u kuću pedofil je izvršio polnu radnju izjednačenu sa obljubom nad oštećenom, znajući da je ona dijete i da između njih postoji velika nesrazmjera u zrelosti i uzrastu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()