Tragedija u Prnjavoru: Radnik Elektrokrajine poginuo dok je popravljao kvarove nakon nevremena

Prve, nezvanične informacije, pokazuju da je navodno nastradao od strujnog udara

25.07.2023. 10:46
  • Podijeli:
dalekovod-pixabay.jpg

Radnik Elektrokrajine poginuo je jučer tokom saniranja posljedica nevremena u Prnjavoru.

Prve, nezvanične informacije, pokazuju da je navodno nastradao od strujnog udara.

Tragedija se, kako je potvrđeno Nezavisnim novinama, dogodila u mjestu Otpočivaljka.

Vijest o tragediji na svom Facebook profilu objavio je Darko Tomaš, gradonačelnik Prnjavora, koji je porodici nastradalog radnika uputio saučešće.

"Iskreno saučešće porodici nastradalog radnika Elektrokrajine, koji se posljednjih dana i noći, zajedno sa svojim kolegama borio da popravi elektromrežu koju je nevrijeme uništilo", naveo je Tomaš.

Usljed jakog nevremena koje je zahvatilo veći dio RS-a, veliki problemi zadesili su i Prnjavor, čiji su stanovnici danima bili bez struje.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()