Tijelo dječaka (4) izvučeno iz Bojane, traga se za majkom koja je sa troje djece skočila u rijeku

Tragedija potresla region

07.05.2024. 12:01
  • Podijeli:
majka alma albanija facebook-663794dbf0694.webp Foto: Facebook

Ronioci su iz rijeke Bojane danas izvukli tijelo, kako se vjeruje, četvorogodišnjeg sina Alme Arizi (39) koja je sa svoje troje maloljetne djece prije nekoliko dana skočila u vodu.

Podsjetimo, tijelo jedne kćerke (9) pronađeno je u subotu, dok su tijelo mlađe kćerke (8) ronioci juče izvukli iz vode.

Dječaka su pronašli navodno na kilometar od mjesta gdje je djevojčica uočena.

I dalje se traga za Alminim tijelom, a u potragu je od juče uključena i vojska.

Podsjetimo, Alma je 2. maja nestala sa djecom, a njen suprug Ergis je tek 3. maja prijavio njihov nestanak. Sutradan je u rijeci Bojani ribar pronašao tijelo njihove najstarije kćerke, a istog dana je i on uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično djelo izazivanje samoubistva, prenosi Telegraf.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()