Teška saobraćajka: D‌jevojku udario automobil

Zadobila teže tjelesne povrede

21.02.2024. 10:01
  • Podijeli:
Tan2023-10-2221331564_3 srpska policija mup srbija foto vladimir šporčić-6585f465318ea.webp Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

D‌jevojku starosti oko 20 godina je sinoć u 20:55 sati, u ulici Kneza Miloša u Beogradu, oborio automobil, rečeno je Tan‌jugu u Hitnoj pomoći.

Ona je tom prilikom zadobila teže tjelesne povrede i prevezena je u Urgentni centar.

Hitna pomoć je tokom noći intervenisala 76 puta, a od toga je 10 bilo na javnim mjestima.

Za pomoć su se uglavnom javljali pacijenti sa astmom i hipertenzijom, kao i oni sa povišenom tjelesnom temperaturom.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()