Teška nesreća u Sarajevu: Tri ekipe hitne pomoći na terenu

U sarajevskom naselju Čengić Vila dogodila se teška nesreća u kojoj je povrijeđen motociklista. Na terenu su tri kola hitne medicinske pomoći.

01.09.2023. 20:37
  • Podijeli:
udarna vijest UNA 01-1665479768542.webp Foto: UNA

U operativnom centru MUP-a Kantona Sarajevo su za N1 kazali da imaju samo informaciju da je došlo do saobraćajne nesreće.

Kako su našoj novinarki kazali svjedoci ove nesreće motociklista je udario pješakinju koja je, kako kažu svjedoci teško povrijeđena i da je nakon udara motociklista ju je odbacio pa je potom završila nekoliko metara na asfaltu niže kod autobuske stanice. Također, kako su nam kazali na licu mjesta radi se o mlađoj ženskoj osobi,

Saobraćaj se odvija jednom trakom i prisutan je veliki broj policijskih i medicinskih ekipa.

Još čekamo izvještaj MUP-a KS.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()