Teška nesreća kod Doboja: U sudaru kamiona i Passata poginule dvije osobe

Uviđaj na mjestu događaju su obavili policijski službenici Policijske stanice za sigurnost saobraćaja Doboj

29.02.2024. 16:13
  • Podijeli:
nesreca doboj  olovka info-65e09ef792e9e.webp Foto: Olovka.info

Dvije osobe poginule su u saobraćajnoj nesreći regionalnom putu R1–3103 Doboj-Modriča, u mjestu Kostajnica, grad Doboj, jutros u 6.45 sati.

U nesreći je učestvovao vozač A. S. iz Кalesije koji je upravljao vučnim vozilom "volvo" i priključnim vozilom "schmitz" i T. J. sa područja grada Doboja, koji je vozio "VW passat, a sa kojim se u vozilu na mjestu suvozača nalazila osoba inicijala V. J. sa područja grada Doboja i putnik inicijala Z.P. sa područja grada Doboja.

- U nesreći je teško povrijeđen T. J, vozač "passata" i putnik Z. P. te su preminuli u bolnici "Sveti apostol Luka" u Doboju, dok je suvozač V. J. zadobio teške povrede i zadržan je na liječenju u bolnici - saopćila je PU Doboj.

Uviđaj na mjestu događaju su obavili policijski službenici Policijske stanice za sigurnost saobraćaja Doboj. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()