Sve za 200 maraka! Ukrali psa, pa ga prodali

Za ugrožavanje sigurnosti i za oštećenje i oduzimanje tuđe stvari propisane su novčana ili kazna zatvora do dvije godine.

12.02.2024. 12:30
  • Podijeli:
pixabay ljubimac, lavež, pas-652d343c3265e.webp Foto: Pixabay

Okružno javno tužilaštvo Prijedor podiglo je optužnice protiv dva muškarca i žene jer su u Novom Gradu prijetili ubistvom drugoj ženi, kao i protiv četiri lica iz Prijedora zbog krađe lovačkog psa kojeg su prodali.

Optužnica dva muškarca i jedne žene /V.S, V.D. i V.A/ objavljena je danas, a tereti ih da su u julu 2020. godine u Novom Gradu prijetili ženi G.R. da će je ubiti.

Na teret im se stavlja da su prema njoj bacali komade stakla, betonsku kvadru i haubu od automobila, a V.D. da je polupao oko 50 komada crepova na predulazu u kuću oštećene G.R.

Za ugrožavanje sigurnosti i za oštećenje i oduzimanje tuđe stvari propisane su novčana ili kazna zatvora do dvije godine.

Za krađu lovačkog psa trobojca optužena su lica čiji su inicijali V.D, Đ.M, B.P. i R.D.

NJima se na teret stavlja da su u avgustu 2020. godine u Prijedoru provalili metalni boks vlasnika K.D, ukrali psa, odvezli ga u Banjaluku i prodali muškarcu B.M. za 200 KM, a malo kasnije ga nazvali i rekli mu da se riješi psa, misleći da ga ubije, što oštećeni nije učinio već je psa pustio u šumu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()