Sudar na putu Doboj-Tuzla, teško povrijeđen vozač

13.02.2024. 19:29
  • Podijeli:
Doboj_Tuzla_udes_foto_FB-65cb7f021b3db.webp Foto: Facebook/Vatrogasci RS

Vozač iz Travnika E.Ć. teško je povrijeđen u sudaru dva teretna vozila u Stanić Rijeci na magistralnom putu Doboj-Tuzla, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Iz policije navode da se o stepenu povreda drugog vozača S.N. iz Lukavca ljekari se nisu izjasnili.

Saobraćajna nezgoda dogodila se juče oko 13.00 časova, a uviđaj su izvršili pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj.

Policija je juče u Doboju uhapsila B.P. zbog narušavanja javnog reda i mira, a vozača H.K. jer je odbio da se testira na prisustvo droge, dok su u Derventi zbog tuče uhapšeni M.M. iz ovog grada i B.D. iz Stanara.

Policijskoj stanici Teslić juče je prijavljena provala u dvije kuće i u toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela teška krađa. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()