Sudar na autocesti kod Sarajeva, saobraćaj otežan

U udesu nije bilo povrijeđenih

19.12.2023. 08:33
  • Podijeli:
Sarajevo_autoput_udes_foto_CH-6581474ba1dda.webp Foto: Viber/CH

Na autocesti kod Sarajeva, tačnije na Sarajevskoj obilaznici u blizini isključenja ka Stupu, jutros se desila saobraćajna nezgoda, zbog čega je saobraćaj otežan.

U udesu nije bilo povrijeđenih.

"U 7.20 sati došlo je do sudara dva motorna vozila na autocesti, smjer petlja Butile. Nema povrijeđenih. Uviđaj je u toku", kazali su u Operativnom centru MUP-a Kantona Sarajevo.

Zbog ove nezgode počela se stvarati i gužva.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()