Sudar "audija" i "škode" kod Zvornika: Smrtno stradala jedna osoba

Slijedi dalji rad na dokumentovanju saobraćajne nesreće.

01.03.2024. 09:14
  • Podijeli:
policija-ilustracija-foto-mup-rs.jpg

Na magistralnom putu Zvornik-Bijeljina, u mjestu Tršić, grad Zvornik juče oko 14.15 dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba nakon zadobijenih povreda smrtno stradala, a druga zadobila povrede.

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik su na licu mjesta izvršili uviđaj saobraćajne nesreće u kojoj su učestvovali vozilo marke „škoda“ kojim je upravljao M.Š. iz Zvornika i vozilo marke „audi“ kojim je upravljao E.R. iz Zvornika.

Radi ukazivanja ljekarske pomoći obe osobe su prevezene u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik, gdje su E.R. konstatovane lake tjelesne, a M.Š. teške tjelesne povrede i isti je upućen na dalje liječenje u JZU Univerzitetsko klinički centar Tuzla.

Policijska uprava Zvornik je jutros, oko 06.40 od strane JZU UKC Tuzla, obavještena da je M.Š. u nevedenoj ustanovi konstatovana smrt, prenosi "Srpskainfo".

O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini.

Slijedi dalji rad na dokumentovanju saobraćajne nesreće.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()