Stvorene velike gužve: Zbog saobraćajnih nesreća kod Sarajeva i Tjentišta otežan saobraćaj

Duge su kolone na ulazu u Bosnu i Hercegovinu na graničnim prelazima: Bosanski Brod, Velika Kladuša, Gradina i Bosanska Gradiška

28.10.2023. 14:40
  • Podijeli:
Guzva ka Donjoj Gradini_UNA-6444dae2a32cb.webp Foto: UNA

Zbog saobraćajne nezgode na dionici autoceste Sarajevo sjever - Podlugovi, saobraća se usporeno do završetka policijskog uviđaja. Dežurne službe upućene na mjesto nesreće - saopćeno je iz BIHAMK-a.

Zbog saobraćajne nezgode na magistralnom putu Foča-Gacko u mjestu Tjentište, saobraća se jednom saobraćajnom trakom, vozači se mole za strepljenje i razumijevanje. Policijski uviđaj je u toku.

Duge su kolone na ulazu u Bosnu i Hercegovinu na graničnim prelazima: Bosanski Brod, Velika Kladuša, Gradina i Bosanska Gradiška. Na ostalim graničnim prelazima putnička vozila ne čekaju duže od 30 do 40 minuta.

Zbog održavanja svečanosti otkrivanja spomen obilježja, danas do 17 sati na regionalnom putu R-461a Srebrenik-Falešići-Donja Orahovica obustavljen je saobraćaj. Za vrijeme obustave teretna vozila preusmjeravaju se na regionalni put Srebrenik-Bukva-Gračanica, a putnička lokalnom saobraćajnicom preko Brnjičana.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()